Ny blogg.

Jag och johanna har skaffat en ny hund och hästblogg. Där kommer vi lägga upp en massa bilder. Lägger denna blogg lite åt sidan men finns ändå kvar här! Du hittar oss HÄR!

Siri ♥


Skolavslutning

Aahapp, nästa skoldag avklarad. Inte så mycket att göra på lektionerna så det blir mest prat. Slapp idrotten, jag och några kompisar fick möjligheten att gå och prata så den chansen tog vi :)

Johanna följde med mig hem och vi har nu skickat ett mail till ett 20-tal uppfödare och hoppas någon vill ha sina hundar fotade. Efter de drog vi till Stinsen för att leta avslutningskläder till mig. Hittade en klänning som fungerar att ha.

Pöss.



Siri ute på en liten sommar äng.

För varmt!

Idag gick vi bara 2 lektioner eftersom de nya 7: orna och 6: orna ska komma :( Vill verkigen inte att de ska börja. Men jag måste stå ut ett år till sen byebye Viksjöskolan! :D Kom hem vid 12 och skulle äta. Såklart så skär jag mig på en majsburk och börjar blöda xD Sen har jag suttit ute i solen i kanske 1 timme och det blir för varmt efter ett tag! Tillochmed Siri tyckte de blev varmt.. (Hon brukar sola)

Träning senare, ska skriva mail till hunduppfödare här i närheten angående fotning. Hoppas det går bra.  Förresten fick jag VG på min Novell. Är nöjd med det. Hoppas på ett VG i slutbetyg i svenska.


Älskad


Lipton


Galopp

Idag var det ingen bra dag för Track. Han såg bra ut innan de börjat men han galopperade i starten och fick hoppa av. Allt berodde nog på hans skor. Sprang skolös idag vilket han inte gjort förut. Bättre lycka nästa gång. :)
Kusk idag var Björn Goop.



 


Lopp.

Glöm inte att titta på när Trackstar springer idag halv 3. Om 20 min. Han springer i lopp 1 och har nr 2 på sig ;) Nervöööst! :)

Sture

Älskar den här bilden.. Han kollar i kors :')


Rottweiler



På bilderna. Lipton, Stina och Sture

Track är favorit

På lördag ska Trackstar springa lopp. Han är favoriten i loppet så vi hoppas på de bästa :) Första pris är 100.000 kr. Loppat är på solvalla. Kom och titta :)


Track och morfar.

Siri





♥Söötisen♥


Track



Trackstar! ♥

Axa


Sture och Rebecca (ägare)



Sant eller sant? :)

Mentor

Har fått en mentor nu, vid namn Anna. Har inte träffat henne än men snart så.. :)



Trackstar, längtar till honom!

Sture igen




Snart mer bilder..

Sture



Är han söt eller är han söt?

Hund besök

Var med Johanna på hennes ridlektion idag, hon hade en häst vid namn Davidoff. Jättefin är han.. Nu ska det bli hund fota hund fota.. Lipp, Stina och Sture ska hit. :D (alla Rottweiler) Äntligen får man se lilla Sture på 13 veckor..  Bilder blir det kanske ikväll :) Hörs!



Trackstar. Längtar till honom!

Leo


RSS 2.0