Svartvit



Kom nyss hem från en långprommenad med Johanna och hundarna. Vi har flummat på vägen och tagit kort. Men idag var jag duktig och tog bara lite mer än 100 bilder :) Bilden som jag visar nu är jag nöjdast med :)

Vill vill vill

Var med Johanna idag på ridningen, skitskojj. Man blir så sugen på att börja igen.. Jag kanske ska pröva vecka 13. Bara pröva på liksom :) Jag vill börja igen, det är typ beroende framkallande... Aja iallafall så ska jag och Johanna gå ut på en långprommenad snart. Hon skulle bara duscha. Me bilder och mer flum.
Hejdå! :)



Bild på Siri tagen i Onsdags.

Vilken?

Moster ville ha en svartvit bild på Lipton. Valde en bild som jag tycker blev rätt bra. Men jag vet inte om den passar i svartvit? Jag tycker den var fin både svartvit och i färg. Säg vad ni tycker? :)


Dagen

Idag har jag och Johanna gått runt hela Viksjö. Vi har fotat och bara pratat. Det var skönt att vara ute men ändå så var det svinkallt! :/  Men när vi kom hem drack vi varm O´boy :D
Nu har johanna åkt hem men jag träffar henne imorgon också.. Ska se på hennes ridlektion och sen ska vi gå på en långprommenad. Najsigt!
Till Johanna.. (Hundarna är helt döda) hah   Hörs imorgon! :)



Brasa


Bilder





Tagna idag..

Nytt

Har bytt blogg nu, det är skönt! :D Så jag kommer hålla till här nuförtiden..

Har varit med Johanna 2 dagar nu, hon sov här igår till idag. Vi har tagit massvis med kort och haft superskoj.. Hon hjälpte mig även med bloggen :D Haha så nu har jag lite att pyssla med. Bilder kommer snart!


RSS 2.0