Mot Kista

Super kul igår hos Stina, vi äggade varann och så. Jag och Louise började kvällen med att flumma. Iallafall så ska jag till Kista med några av tjejorna nu, snart.. Det ska shoppas lite vårkläder skulle jag tro :) Måste gå nu. Ses


Ut..

Hej, tänkte gratta Stina som fyllde år i går :)  Grattis Stina! :D <3<3<3   Ska hem till henne idag på fest :) Men nu måste jag ta ut Siri på en långpromenaad.. Skriver kanske senare.

Tillbaka.

Min dator har varit helt borta i några dagar.. Har inte kunnat vara inne på internet. Men nu är jag tillbaka och under tiden jag har varit borta har jag lyckats blivit sjuk. Inte det jag ville direkt! Imorgon fyller Stina 15 år :D Vi ska fira henne på lördag :) Skojjskojj. Imorgon blir de en sväng till Haninge och firar moster som fyller år på lördag. Lite mycket nu. Har även match i helgen men dit går jag nog inte.. Kan ändå inte spela så..





Sooooootnosarna :D

En till dikt.

Det var en gång en mupp.

Han var smal som en stång.

Men ganska kul, precis som betong.

Alla tyckte han var ful,

De tyckte han var rund som ett hjul.

Men som vi andra vet,

Var Görgen egentligen superhet, och fet.

Han hade funderat på att banta.

Men han älskade ju sin fanta!

Han älskade också en annan grej.

Hon hette Inger-Gerd och hon va' tjej.

Hon var en superhet blondin.

Med världens vackraste flin.

Hon drack aldrig fanta,

För hon gillade att banta.

Inger-Gerd gillade en annan sak,

Han hette Kabrak och var en kajak.

Han var bra på att flyta

Och Inger-Gerd ville inte byta,

Mot en jättefet gubbe

Med ett huvud som en stubbe

Görgen började att grubbla

Han gick så fort så han snubbla

Han föll mitt framför Inger-Gerd,

Hon stod där och höll i ett svärd.

Hans hjärta gick itu,

Hur ska sagan sluta nu?

Han vaknade med ett moo.

Hade han blivit en ko?

Han hade mule och svans.

Han trippa runt i en dans.

Han hade blivit ett nötkreatur,

Han ville ju inte va' ett djur!

Han skulle bli uppäten som mat.

Hans kärlek förvandlades till hat!

Plötsligt låg han på ett fat.

Inger-Gerd tog fram sitt svärd,

Hon levde i sin egna lilla värld.

Han ringde till sin kära mor,

Hon sa att hon hatade kor.

Görgen började att gråta

Och både Inger-Gerd och han blev våta.

Tillsammans dog de,

Sedan kom en fé.

Hon var ganska glad,

Hon kanske ätit kexchoklad.

Men det gjorde inte deras dag.

Snipp, snapp slut!




Asså är vi inte för bra? Såklart är den skapad av mig och Louise ;)


Dikt!

Jag var ute och gick i det lila vädret. Solen gick ner, nu såg jag inge mer. Jag snubbla på en kant och ramla på en tant. Hon skrek till så jag tappade min dill. Hon började förtvivlat leta och jag presenterade mig och undra vad hon kunde heta. Hon svarade ilsket och sa: Det ska inte du bry dig om. Jaha va bra jag kallar dig Tom. Hon slog mig i huvudet och sprang iväg. Jag tog då fram mitt kulgevär och sköt. Så poff nu fanns hon inte mer.
Hjälp till att utrota världen från gammla tanter!


Bäääst! Eller vad säger ni? ;)

Trackstar

Trackstar var med i ett olympiatrav nyss, han kom tvåa. Jag hoppa och skrek när han gick från femte plats till andra plats. Sprang in 100 000 kr. Bra gjort Trackstar!



Bild på mig och Trackstar förra lördagen :)

Siri


Välkommen!



Lovet

Har typ spenderat hela lovet me Johanna, Stina också några dar.. Iallafall så var jag och Johanna med morfar igår till hans häst Trackstar :) Det var roligt och härligt väder :) Många bilder blev det också haha.. Iallafall så åkte Lipton hem idag, han har fått vattensvans xD :/ Var hemma hos mormor och morfar och åt typ mat. Hela lilla Andrén släkten var där.. Jag har haft ett trevligt lov och prao veckor och nu är det skola på tisdag :/ Men det är bara ca 8 veckor kvar till sommaren :)



En häst från stallet hehe :P

Sommar

Lite sommar bilder av mig och Stina






True?



Har varit me Johanna och Stina idag. Vi åt scones till frukost (dom sov här) åå gud va mätt man blir på de.. Iallafall, jag åt middag hos Johanna. Lipton var med hela dagen. Orkar inte berätta, men jag har lite bilder att visa nu :)

Jump



Okeeej det blev visst inte så jättemycket bilder idag, eller ikväll. Men har haft annat för mig. Det var en ovanligt rolig träning också, stanna kvar i typ en halv timme och bara va där :)

Bästa kämpe

Har varit på Påskkärringcupen i Uppsala i helgen. Riktigt kul var de, men vi blev riktigt utklassade av Lettland... Fick ett pris av uppsalas tränare för att ha varit den bästa kämpen, Veronica fick ett pris för bästa försvararen och Louise för mest värdefulla spelaren typ ;) Riktigt kul hade vi iallafall :)

Hela dagen eller iallafall halva dagen var jag med Stina, Gick ut till Görväln och fota en massa bilder och så. Tog fyra timmar :) Det blir mycket bilder att visa från när jag var i Haninge och från idag :) Så se upp, hah nej så mycket är det inte. Nu ska jag palla mig ner till träningen. Sen blir det kortkort och kort :) 



Lipton kommer hit på Onsdag och stannar tills Söndag  :)

Vår :D

Nu börjar det verkligen kännas att det är vår :D Var ute me Lipp i en timme utan vinterjack men nu kom Lipton och radera det jag hade skrivit, får se nu. Justdet, Sista dan på praoen imorgon och sen har vi cup i uppsala :)

Hörs :)



Tog bilden från Johannas dator eftersom jag sitter vid den, men jag har ändå tagit bilden så.. :) Hoppas jag fick de då xD

RSS 2.0